Resources

Resources

Clergy Resources Translated in Romanian - Resurse pentru Liderii Bisericești în Limba Română

Prepared by Sylvia M. Asay,  PhD, CFLE
Associate Professor of Family Studies
University of Nebraska at Kearney

Bun Venit pe Pagina Web a Proiectului RAVE. Ne bucurăm că ne-ai vizitat. Am ales să traducem următoarele materiale în limba română pentru a vă ajuta să înțelegeți violența domestică și pentru a vă oferi niște instrumente cu care să puteți ajuta victimele violenței domestice din comunitatea sau biserica dvs.

Vă sugerăm să începeți cu Istoria Vitraliului de mai jos.

Pentru a înțelege mai bine contextul cultural, vedeți harta lumii și găsiți țările România și Moldova. Aici veți vedea o descriere scurtă a violenței în familie în aceste două țări.

Istoria Vitraliului Abuzului

Răspunsul Biblic la Violența Domestică

FAQs - întrebări frecvente

Excerpte dintr-o prezentare făcută la un Forum de Disciplini Multiple pe baza Credinței despre Violența Domestică, Palm Beach, Florida.

Refacerea Inimilor Frânte

Zece Indicatori de Top

În ultimii 15 ani am intervievat sute de lideri religioși cu privire la violența domestică. Iată ce au avut de spus unii despre realitatea abuzului în slujirile lor.

Istoriile alese pentru seria Refacerea Inimilor Frânte oferă o privire rară asupra modului în care pastorii răspund familiilor în criză.  De-a lungul acestei serii, oferim și istorii de speranță și istorii de oportunități ratate.